Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

The KiteBar

За всички любители на силните емоции!

TheKiteBar.com е най-новата ни уеб разработка, която вече е завършена и може да се види на www.thekitebar.com! Сайтът представя училище по кайтсърфинг, paddle boarding и сноукайтинг, базирано в Питсбърг, Калифорния.

При изработването на концепцията и дизайна се водихме от желанието ни да пренесем онлайн част от свободния дух, удоволствието и адреналина на тези спортове. Използвани са свежи цветове и визии, навигацията е максимално удобна и опростена.

Целта на уеб сайта е да предоставя кратка информация за трите вида спорт, както и да дава възможност да се запазят часове за уроци, да се направи резервация за груповите събития, които училището организира или да се наеме и закупи спортна екипировка.

За да е максимално лесен за работа – регистрация не се изисква, а различните заявки се дават посредством попълването на кратки онлайн форми. Сайтът има и мобилна версия, благодарение на която потребителите ще могат да се възползват от всички функционалности на сайта, без значение от какво устройство го отварят.

Начална страница

Начална страница

Вътрешна страница

Вътрешна страница

Вътрешна страница

Вътрешна страница
The KiteBar
Клиент
Съдържание
Технологии