Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

Рекламна кампания на СуперХостинг.БГ 2015 г.

С голямо вдъхновение и ентусиазъм разработихме и реализирахме цялостната концепция, която стои зад тази промоционална кампания на СуперХостинг.БГ.

За кампанията изработихме ландинг страница, персонализирана страница, шаблон за имейл кампания и десетки банери, чрез които промоцията ще се рекламира в различни социални медии и сайтове. Пакетът комуникационни носители включва и редица визии за брандинг и поддържаща комуникация на промоцията.

Основното ни вдъхновение бе желанието на клиента да избягаме от традиционните пролетни елементи, които изобилстват по това време на годината и да предложим нещо ново и интересно. Така се роди футуристичната концепция на кампанията, а като следствие от нея и нашето СуперМомиче – Мина, която се превърна в лицето ѝ.

Целта ни бе и чрез визиите, и чрез текстовете да предадем усещането за иновативност и модерни технологии, с което свързваме СуперХостинг.БГ. Ето защо направихме дизайна на всички елементи от кампанията минималистичен и изчистен, а посланията - кратки и силни, с акцент върху бъдещето и новото поколение хостинги.

За да може всеки детайл да отговаря на визията и идеята ни, предпочетохме сами да организираме фотосесията на СуперМомичето на СуперХостинг.БГ. Така имахме контрол върху всички елементи и стъпки от процеса по създаването на тази рекламна кампания, което винаги си проличава в крайния резултат!

Двата слогъна  на кампанията са „Докосни бъдещето!“ и „Избери супер ново поколение хостинг“ и допълват перфектно цялостната концепция.

Разгледайте проекта и не се колебайте да поръчате своя хостинг още сега!

Ландинг страница

Ландинг страница

Мобилен изглед

Мобилен изглед

Брандинг на корпоративна страница

Брандинг на корпоративна страница

Банери

Банери

Брандиране на Facebook страница

Брандиране на Facebook страница