Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

„Голямото закусване“

Kellogg’s са едни от най-големите и популярни производители на зърнени закуски в световен мащаб. Навлизането си в онлайн пространството и по-точно във Facebook Kellogg’s България възложиха на нас. Тъй като досега марката не е имала присъствие в никоя социална мрежа, на нас се падна удоволствието да я „представим“ на българските Facebook потребители. Решихме да направим това по възможно най-забавния и приятен начин – с игра.

Играта беше седмична и се проведе около коледните празници, когато хората имат и повече свободно време и настроение за забавления! Кръстихме я "Голямото закусване" като намигване към спецификата на продуктите и наградите. Механиката на приложението бе максимално опростена и за да вземе участие в томболата с наградите всеки желаещ трябваше просто да отговори на един въпрос свързан с историята на Kellogg’s и да предостави име и електронна поща за контакт.

На всеки от участниците, дал верен отговор, бе изпратен уникален идентификационен код, с който да може да получи наградата си, в случай, че спечели. Победителите се изтеглиха на случаен принцип, а наградите бяха 400 кутии вкусни зърнени закуски – по две за всеки спечелил. Кампанията по комуникация на приложението бе подкрепена от активна Facebook реклама и поддръжка на фен страницата.


Интересът към играта бе толкова голям, че се наложи осигуряването на допълнителни пунктове за получаване на наградите!

Код за участие

Код за участие

Начална страница

Начална страница