Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

Genoma България

През юли 2015 г. швейцарската компания Genoma, занимаваща се с генетична диагностика, стъпи на българския пазар. На нас бе възложена отговорността да изградим нейното онлайн присъствие и да запознаем българските потребители с дейността и продуктите ѝ.

Първият продукт на компанията – тестът за хромозомни аномалии в плода Tranquility бе представен на мащабно събитие в хотел Арена ди Сердика, София, което ние организирахме. На него присъстваха повече от 100 изявени здравни специалисти, които се запознаха с Tranquility и неговите възможности.

За да подпомогнем навлизането на Genoma в българското онлайн пространство, създадохме фен страница във Facebook и се заехме с поддържката ѝ, както и изработихме и два таба с кратка и полезна информация. Популяризирането на Tranquility подпомогнахме с Facebook рекламни карета.

Специално за българските потребители създадохме ландинг страница, която дава повече информация за теста и неговите характеристики и цели.

За допълнително популяризиране на компанията и продуктите ѝ са предвидени още банерна реклама, редица игри, промоционални активности, публикации в здравни сайтове и др.

Ландинг страница

Ландинг страница

Landing page II

Landing page II

Facebook app

Facebook app

Facebook app II

Facebook app II