Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

"Моят малък смехоран"

„Детски календар 2015“ е третото Facebook приложение, което създаваме специално за CryoSave. Освен, че сме изработили цялата маркетинг концепция около него, ние сме поели и целия мениджмънт по проекта – както по създаването му, така и по изпълнението.

Проектът е резултат от желанието ни да продължаваме да увеличаваме феновете на CryoSave, да популяризираме името на бранда и услугите, които предлага, както и да поддържаме високото ниво на популярност, което сме достигнали до момента, благодарение на предишни кампании, както и на постоянната ни грижа за профила на компанията във Facebook.

CryoSave България е част от най-голямата банка за съхранение на стволови клетки в Европа и всички инициативи свързани със семейството, децата и тяхното здраве и бъдеще, са приоритет в дейността й. Ето защо отново решихме приложението ни да е тематично обвързано с най-малките. Този път се спряхме на забавната им страна и кръстихме приложението „Моят малък смехоран“.

Всеки може да избира в кой от 12-те месеца да качи най-забавната снимка на детето си, а победителите за всеки месец ще бъдат определяни чрез гласуване от потребителите. Както стана традиция, децата-победители ще получат фотосесия със снимка от която ще участват като лица на годишния календар на CryoSave България за 2015 година, чийто уникален дизайн отново ще бъде разработен от нас!

Начална страница

Начална страница

Награди

Награди