Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

CommentsBox.net

Най-новият сайт за потребителски ревюта

CommentsBox.net е уеб проект, разработка на Calipers, който започнахме през месец май 2014г. Сайтът вече е онлайн и очакваме висок потребителски интерес.

При създаването на дизайна и функционалността му бяхме вдъхновени от концепцията и желанието на клиента ни за лек, семпъл и удобен за работа уеб сайт, в който потребителите да могат да пишат ревюта за различни продукти или просто да разгледат мненията на други хора за определени продукти.


Целта на уеб сайта е да улесни максимално тези, които планират покупка, като им предостави впечатленията на други, които вече притежават даден продукт.

За осъществяването на тази разработка първо бе необходимо да изградим продуктова идентичност за CommentsBox. След внимателно маркетинг проучване криейтив отдела на Calipers създаде логото на CommentsBox.

За нас особено важно при разработката на уеб сайта бе да създадем ползваема визия и интерфейс, през който да се работи бързо и лесно. Ето защо, функционалността бе ключова за качеството на крайния резултат.

Заложихме на responsive дизайн, като по този начин всички, които използват уеб сайта, независимо от какво устройство - настолен компютър или смарт устройство, ще могат да се възползват от пълните му възможности и лека навигация.


Писането на ревюта става след кратка регистрация, а за разглеждането на мненията на други потребители не се изисква вход в уеб сайта.
Продуктите са разделени по категории, което цели да улесни ползването на CommentsBox.

Разгледайте уеб сайта и се чувствайте свободни да напишете и своите мнения за продукти, които използвате в ежедневието си!

Лого

Лого

Черно-бяло лого

Черно-бяло лого

Графичен знак

Графичен знак

Начална страница

Начална страница

Ревю

Ревю