Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

Фейсбук игра "Детски календар 2014"

Забавно Фейсбук приложение за Cryo-Save България

Изпълнявайки онлайн стратегията за присъствие и комуникация на Тъканна банка Cryo-Save България, екипът ни създаде концепция за силна социална активност на тъканната банка в социалната медиа.

Приложението "Детски календар 2014" е вторият подобен проект реализиран през 2013г. Цялата концепция за механика на играта, награден фонд, дизайн и разработка са по идея на Калипърс.

Водени от желанието да увеличим почитателите на тъканната банка във Фейсбук, както и да генерираме нови техни клиенти и в същото време да увеличим онлайн репутацията и популярността им, създадохме "Детски календар 2014"

Всички близки и родители на деца до 3 годинки могат да публикуват снимка на децата според техните зодии. В резултат на потребителски рейтинг, 12 снимки на деца от отделните зодии, ще бъдат късметлии и участват в професионална фото сесия за Детски календар 2014 на Cryo-Save България.

Кампанията по комуникация на приложението е подкрепена от активна фейсбук реклама и стратегическа поддръжка на фен страницата.

Начален екран

Начален екран

Галерия

Галерия