Калипърс - цялостно онлайн обслужване

Проекти и резултати

Дийпак Чопра - за първи път в България

Агенция за събития Inspire Talks ни се довери за изработката на пакет онлайн комуникационни материали за организираното от тях мащабно събитие „Дийпак Чопра за първи път в България“.

Калипърс разработи специален модул за онлайн продажба на пропуски за събитието. Всички продажби на пропуските бяха реализирани през него. Подкрепяйки тематиката на лекциите на Дийпак Чопра и в унисон с анонсите от негови лекции, изборът на места във виртуалната схема на Зала 1 на НДК, в която бе събитието, бе разработено през удобен за ползване интерфейс стилизиран в цветовете на седемте чакри.

В уеб сайтът за продажба на пропуските за събитието интегрирахме всички най-популярни методи за плащане.

Потребителите имаха възможност в реално време да получат информация за оставащите свободни места в отделните сектори, а за тези, които желаят да получат специална информация, бе на разположение форма за задаване на въпрос към Дийпак Чопра и за самото събитие.

В подкрепа на събитието, изработихме рекламен таб за фен страницата на Inspire Talks, рекламна кампания във Фейсбук (copywriting и криейтив), както проведохме Гугъл банер реклама (дизайн на банери и управление на кампанията).

Промо страница

Промо страница

Уеб сайт

Уеб сайт

Резервация на билети

Резервация на билети

Банери

Банери